Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito rypyille, aknelle, veltostuneelle iholle, selluliitille ja raskausarville.
Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat, joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Carboksi-terapian käyttöalueet

Rypyt

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä tällä hetkellä?
Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta, sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Akne

Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

Vaalentaminen

Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei ole kestävä ratkaisu. CO2 on aktiivinen vasodepressori, joka aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosta iho vaalenee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihon hyperpigmantaation vaalenemisen lisäksi kasvojen yleisväri kirkastuu. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Selluliitti

Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia. Jos haluat solakat kasvosi takaisin – tutustu catboksi-terapiaan.

Raskausarvet

Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti, kuin sisäiset osat. Carboksi-terapia parantaa raskausarpia aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla vaurioituneita kollageenisäikeitä.

Kosteutus

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on.
Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan edesauttaa ihon omaa, transdermaalista kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä.

Tehostavat hoitomenetelmät – tukihoidot

Ihon mikroneulaus ennen hoitoa tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin, joten se on usein suositeltava vaihtoehto.

Kasvojen alueen hoito aloitetaan useissa tapauksissa imeyttämällä iholle tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka syväkosteuttavat ihoa, sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä. Vitamiini imeytetään ihoon joko mikroneulauksella tai ultraäänen avulla. Koulutettu hoitaja valitsee sopivimman vaihtoehdon. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan.

Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2-3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita.

Monissa raskausarpi- ja selluliittitapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Jokainen tapaus on erilainen ja jotkin ihotyypit saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihoaminen uudelleen tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3-6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.