Reviderm

Hoitomenetelmä käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin

Ikääntyminen, stressi, epäsäännölliset elämäntavat, tupakointi, huono ilma ja uv-säteet jättävät ajan myötä jälkensä kasvojen iholle. Ihon ylin kerros paksuuntuu, tulee joustamattomaksi ja kuolleiden ihosolujen määrä epidermiksessä lisääntyy.
Tämä aiheuttaa iholle elintärkeän kosteuden haihtumisen ja vaikeuttaa näin tehoaineiden imeytymistä. Sen seurauksena iho alkaa tuntua ja näyttää väsyneeltä ja vanhentuneelta.

Iho suojaa ihmistä päivästä päivään. Sen tähden meidänkin tulee suojella ja hoitaa ihoamme antamalla sille jotakin erikoista:
Reviderm-hoitomenetelmä mikrohiontaan yhdistettynä sekä säännöllinen kotihoito ihosi tarvitsemilla tuotteilla käynnistää ihon uusiutumisprosessin, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi pitkään.

Mikrohiontahoidossa käsittely aloitetaan ihoa pehmentävin entsyymein ja jatketaan varsinaisella mikrohionnalla, joka poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti kuolleen ihon solukon ja muut ihon epäpuhtaudet. Hionnan jälkeen iho on valmis vastaanottamaan Reviderm- menetelmän elvyttävät tehoaineet. Ammattitaidolla toteutetun Reviderm- hoitokokonaisuuden avulla saat uudistuneen ja nuorekkaan ihon. Kotihoito-ohjelma varmistaa jatkossa kestävän tuloksen.

Reviderm- mikrohionta sarjahoitona lisää kudoksen omaa aktiviteettia. Vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti ja syvemmälle ihoon hoidon aikana ja sen jälkeen. Mikrohionta tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja siitä on myös suuri apu aknesta ja aknearvista kärsiville.