Microblading -kulmat

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaan persoonaan sopivat kauniit kulmat luonnollisella lopputuloksella. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Käyttämämme pigmentit on luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblading -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa riippuen asiakkaan ihosta (kuiva, rasvainen..). Eli jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Hahmottelemme ja piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, valitsemme pigmentin joka käy parhaiten hiusten ja ihon väriisi. Kerro toiveesi kulmiesi suhteen ja jos joku muodossa mietityttää sinua.

Microbladingin tekemiseen käytämme ohuita teriä, jotka koostuvat 11-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat hyvin ohuita ja muistuttaa luonnollista karvaa ja viillot pyritään tekemään mukaillen luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun. Microblading pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, kokonaan kulmat häviävät iholtasi vuodessa- kahdessa. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta joka on asiakkaan vastuulla.

Mitä ottaa huomioon ennen microbladingiin tulemista

Ensimmäiseen pigmentointi aikaan varaamme 2,5h. Suunnittelemme yhdessä sinun tarpeille sopivat kulmat. Iholle piirretään esipiirros eli kulmien ”kehykset” joista näät kulmien muodon. Toimenpide ei ole täysin kivuton koska ensimmäinen kierros tehdään aina ennen puudutusta, jonka jälkeen lisätään pintapuudute. Hintaan kuuluva vahvistus tehdään 5-7viikon sisällä. Jokainen iho on erilainen (rasvainen, kuiva..) joten vahvistuksessa on tarkoitus lisätä pigmenttiä ja viimeistellä kulmat.  vahvistuksella saamme varmistettua,että kulmat on mieleiset. Tulethan ajallasi tai ilmoitathan mahdollisesta myöhästymisestä, jotta näin saamme varmasti suunnitella ja tehdä kulmat rauhassa siihen varatulla ajalla.

Kuinka valmistaudut ennen microbladingiin tuloa:

  •  Ihoa voi kuoria muutama päivä ennen pigmentointia kulmien kohdalta varsinkin jos ihosi on rasvainen mutta älä tee tätä enää edellisenä päivänä
  • Ethän tule päihtyneenä ja vältäthän alkoholia 48h ennen pigmentointia
  • Ethän tule flunssaisena tai kuumeisena pigmentointiin
  • Ole syömättä omega 3 ‑rasvahappolisäravinteita vähintään kuukausi
    ennen toimenpiteeseen tulemista

KOTIHOITO:

Noudatathan kotihoito ohjeita, koska ne vaikuttavat paljon kulmien
pysyvyyteen ja paranemisprosessiin.

Vältä kaksi viikkoa kulmien laiton jälkeen:

– ei saunomista
– ei uintia
– ei auringonottoa & solariumia
– ei kulmien meikkaamista
– ei pitkiä kuumia suihkuja
– ei liikuntaa jossa hikoilee paljon (ainakin kolme päivää)
-ole kastelematta kulmia 36h laitosta
– laita hoitovoidetta alueelle kahdesti päivässä paranemisprosessin
ajan.
– Kulmat voi huuhdella vedellä varovasti kerran vuorokaudessa
– Älä anna kulmien kuivua niin, että ne kutiavat ja hilseilevät, vaan
muista rasvata!
– Älä nypi tai revi! Vältä ylimääräistä koskettelua! Rupien repiminen
irrottaa pigmenttiä
– Pyri nukkumaan selin ensimmäisen viikon ajan.
– Aurinko heikentää tuoretta pigmentointia! Mikäli on aurinkoinen reissu
tulossa niin ajoita se niin, että viimeisestä laitosta on min. 2vkoa.