KRYOLAN – professional make-up

Kansainvälisesti tunnettu ja vahvasti läsnä ammattilaisten työssä ympäri maailman

Meikkivalmistaja KRYOLAN on yli 50 toimintavuotensa ajan palvellut maailmanlaajuisesti erityisesti teatterin, elokuvan ja television meikkaus- ja maskeeraustarpeita. KRYOLAN on kansainvälisesti tunnettu ja vahvasti läsnä ammattilaisten työssä ympäri maailman.

Meikkien pysyvyys on tärkeä asia meikkitaiteilijalle. Värien täytyy säilyä muuttumattomina kaikissa olosuhteissa. KRYOLAN tietää, että raikkaana pysyvä ehostus on naiselle välttämättömyys.

Tuotteiden täytyy mukautua luontevasti käyttäjänsä iholle ja siksi KRYOLAN panostaa tuotteidensa sisältöön. Käytettävät raaka-aineet vastaavat puhtaudeltaan kaikkia kosmetiikalle asetettuja vaatimuksia sekä usein myös lääke – ja elintarviketuotteille asetettuja vaatimuksia. KRYOLAN – tuotteiden korkea laatu on todistettu, kliinisillä, dermatologisilla testeillä ilman eläinkokeita.

Ammattimeikiltä odotetaan erityisesti hyvää peittävyyttä ja värien on oltava riittävän intensiivisiä. KRYOLAN – meikeillä lopputulos on silti kevyt ja luonnollinen, sillä KRYOLAN käyttää hyvin hienoksi jauhettuja pigmenttejä ja edistyksellistä mikronisaatioteknologiaa.

Tuotteiden turvallisuuden ja luotettavuuden on oltava huippuluokkaa, se on ammattilaisen laatutakuu. Tästä syystä KRYOLAN on ansainnut arvostetun kansainvälisen maineensa ja asiakkaiden luottamuksen.

Tutustu tuotteisiin www.rohdos-ala.fi

powders
a186acad7d488c8108c24fbef8b25697