Kauneushoitola Jenny facebookissa

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Ajankohtaista

Uutena! MY LAMINATION LASH LIFT +Botox+Lamination 1,5h 79€

Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä. Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Botox -seerumilla. Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

ReiKi Healing Energiahoito 1h15min 100€

Olemme kehon, mielen, sielun ja energian kaunis kokonaisuus. Kun energiamme virtaa vapaana, elämä tuntuu helpolta. Tunnemme itsemme terveiksi, tasapainoiseksi ja onnelliseksi. Stressi, haasteelliset elämäntilanteet, huolet, pelot ja sairastelut kuitenkin heikentävät ja tukkivat virtauksiamme ja heikentävät energoitamme, jolloin kehomme ja mielemme voi
alkaa oireilla monin eri tavoin.

Energiahoidossa jokainen hoitokerta voi olla kokemuksena erilainen ja yksilöllinen, riippuen siitä, mikä elämäntilanteesi sillä hetkellä on, mitä siihen hetkeen tarvitset, mitä olet valmis itsessäsi kohtaamaan ja mistä olet valmis päästämään irti.
ReiKi on vanha japanilainen luonnonmukainen hoitomuoto, jossa käsin tehtävällä energeettisellä käsittelyllä tasapainotetaan ja puhdistetaan kehon omat energiakeskukset päästä varpaisiin. Intuitiivisessa energiahoidossa jokainen hoito toteutuu yksilöllisesti, hoidettavan tarpeen mukaisesti.

Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Kaikki hoidon keskustelut ovat luottamuksellisia.