pHformula

Hoitomenetelmä käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna.

Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuutuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen.

Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojenoptimaaliseen voimakuuteen sekä yhdisteltävyyteen: näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

phformula1