Rentouttavat vartalohoidot

Kuumakivihieronta vartalolle

Hoidossa käytetään ihoa hellivää, runsaasti vitamiineja sisältävää hoitoöljyä. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lämpöään kudokseen jopa 3cm:n syvyyteen, jolloin koko keho rentoutuu.

Vapauttaessaan lämpöä, nämä luonnon hiomat basalttikivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä.
Yleensä lämpö aistitaan erittäin miellyttävänä ja rentouttavana. Lisäksi lämmöllä on useita fysiologisia vaikutuksia, kuten lihaskudosten pehmeneminen, kollageenin venyvyyden lisääntyminen, veri- ja lymfasuonten laajeneminen ja nestekierron aktivoiminen.

piuenempi

ReiKi Healing Energiahoito

Olemme kehon, mielen, sielun ja energian kaunis kokonaisuus. Kun energiamme virtaa vapaana, elämä tuntuu helpolta. Tunnemme itsemme terveiksi, tasapainoiseksi ja onnelliseksi. Stressi, haasteelliset elämäntilanteet, huolet, pelot ja sairastelut kuitenkin heikentävät ja tukkivat virtauksiamme ja heikentävät energoitamme, jolloin kehomme ja mielemme voi
alkaa oireilla monin eri tavoin. Energiahoidossa jokainen hoitokerta voi olla kokemuksena erilainen ja yksilöllinen,
riippuen siitä, mikä elämäntilanteesi sillä hetkellä on, mitä siihen hetkeen tarvitset, mitä olet valmis itsessäsi kohtaamaan ja mistä olet valmis päästämään irti.

ReiKi on vanha japanilainen luonnonmukainen hoitomuoto, jossa käsin tehtävällä
energeettisellä käsittelyllä tasapainotetaan ja puhdistetaan kehon omat energiakeskukset päästä varpaisiin. Intuitiivisessa energiahoidossa jokainen hoito toteutuu yksilöllisesti, hoidettavan tarpeen mukaisesti.

 

Energiahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Kaikki hoidon keskustelut ovat luottamuksellisia.