Guinot erikoiskasvohoidot

Kosmetologin asiantuntevissa käsissä rentoudut. Ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. Hieronta on oleellinen osa jokaista GUINOT-erikoiskasvohoitoa; kasvohieronta ja hoitavat hierontavoiteet stimuloivat mikroverenkiertoa, jolloin iho saa happea ja energiaa. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä.

Aromatic Face

Autuaallisia hyvänolon hetkiä – hyvän olon kasvohoito, aromaattisten öljyjen taikaa

Stressi näkyy kasvoilla tummina silmin alusina sekä harmaana, sameana ihon värinä.

Aromatic Face- kasvohoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, kun taianomaiset tuoksut yhdistyvät kosmetologin ammattitaitoisten käsien kosketukseen.

Aromaattiset öljyt ja ainutlaatuinen aromatic erikoishieronta hyväilevät kaikkia aistejasi ja antavat uutta puhtia.
Eksoottisia kasviuutteita, kuten passionhedelmää, aloe veraa ja vihreää teetä sisältävä polymeerinaamio virkistää ja luo mielihyvää.

Hoito sis. alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, hieronnan decolleteen, kaulan ja kasvojen alueelle, polymeerinaamion.

aromatic-face
58_sized4

Hydra Peeling

Ihoa uudistava hoito

Poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun. Vähentää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä.

Hoito sis. ihon pintapuhdistuksen, uudistavan kuorinnan (hydra ph kaikille ihotyypeille / hydrabrasion herkälle iholle), hieronta Hydra Neuve seerumilla, joka jälleenrakentaa, stimuloi soluaktiivisuutta ja uudistaa. Hydra Beaute peel-off naamio rauhoittaa, tehostaa ihon luonnollista suojaa, ravitsee ja uudelleenrakentaa ihon suojamuuria.

Hydradermie Youth

HYDRADERM YOUTH- hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho! Hoidon salaisuuksia ovat dynaaminen ionisaatio ja lämpöenergia. Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää.
Lämpöenergia osuudessa happipitoisuus ihossa lisääntyy. Osuuden aikana solujen uudistumista kiihdytetään, mikroverenkiertoa aktivoidaan ja myrkkyjä eliminoidaan, tuloksena kirkkaampi ja nuorekkaampi iho.
Hoitoon kuuluu myös kuorinta, kulmien muotoilu, rentouttava hieronta, sekä naamio.

Hydradermie Lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting – kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan epidermikseen korjaten tukikudosten välisiä rakenteita. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous. Se stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. HYDRADERMIE LIFT on kasvoja kohottava erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä – ilman ruiskeita! Huomaat eron katsomalla peiliin. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitosarjalla.

img_8563
age

Age Summum

Erikoiskasvohoito – erityisesti rypyille ja juonteille

Ihoa tasoittava, kirkastava, kiinteyttävä ja napakoittava Anti-age kasvohoito.
Ihoa puhdistavan ja tasoittavan kuorinnan jälkeen iholle sekoitetaan kaksiosainen seerumi jossa ihon uudistumista ja elinvoimaisuutta kiihdyttävä aktiiviaineyhdiste Cellular Life Complex ja puhdas C-vitamiinijauhe stimuloi kollageenin tuotantoa. Hieronta hyaluronihappoa, uudistavia hivenaineita ja mineraaleja sisältävällä tehoaineella. Hoidon kruunaa tehokas Masque Age Summum kollageeni ja C-vitamiinipohjainen kuitukangasnaamio.

Liftosome

Kiinteyttävä kasvohoito

Erikoiskasvohoito uudistaa ja kiinteyttää kasvonpiirteitä sekä kohentaa ihon nuorekkuutta välittömästi.

Ihon kiinteys, tiiviys ja ryhti ovat riippuvaisia joustavista kollageeni- ja elastiinisäikeistä. Yhdessä nämä tukisäikeet ovat vastuussa ihon joustavuudesta. Elastiiniin verrattuna kollageenin hyvinvoinnin varmistaminen on kaikkein tärkein tekijä dermiksessä, sillä kollageeni on elintärkeä myös ihon nuorekkaalle ulkonäölle.

Ikääntyminen, stressi, painonvaihtelut ja väsymys edistävät ihon veltostumista, väsähtämistä ja kosteuden haihtumista . Ihon pinnalla solujen välinen kiinnevoima häviää ja tukikudokset veltostuvat. Ihon alimmissa kerroksissa tukisäikeet, erityisesti kollageenisäikeet kovettuvat ja tulevat joustamattomiksi. Kollageenin tuotanto dermiksessä vähenee.

Seuraukset ovat silminnähtävissä kasvoissa. Ihosta tulee veltostunut ja eloton. Rypyt korostuvat ja kasvot eivät ole enää selväpiirteiset.

GUINOT Reseach & Manufacturing Center on kehittänyt uuden PRO-COLLAGEN tehoainetta sisältävän Liftosome erikoiskasvohoidon. Se palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyden ja ryhdin.

Hoidossa on kolme eri vaihetta:

Vaihe 1) Kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta.
Alkupuhdistuksen ja kuorinnan jälkeen iholle levitetään pro-collagen tiiviste, jolla on syväkiinteyttävä vaikutus. Pro-collegen ja alaria esculenta merilevän yhdiste edesauttavat tukisäikeiden tuotantoa sekä ehkäisevät ihon veltostumista.

Vaihe 2) Silottaa näkyvästi ihon pintaa
Kasvoille levitetään harso, jonka päälle levitetään MASQUE THERMOLIFT naamio, joka kovettuessaan luovuttaa lämpoä ihon pinnalle ja syvimpiin kerroksiin. Ryhdistää ihon pintaa ja vähentää ryppyjä ja juonteita. Kasvoja muotoileva vaikutus.

Vaihe 3) Iho ryhdistyy ja pehmenee sekä näyttää nuorekkaan raikkaalta. Kasvot, kaula ja decollete hierotaan kaksoisvaikutteisella SERUM ANTI-AGE seerumilla. Iho kiinteytyy ja silottuu tehokkaiden vaikuttavien aineiden ansiosta.
-SILOTTAVA VAIKUTUS serum anti-agen biopeptidit silottavat ryppyjä vahvistamalla ihon soluväliainetta. Kariteöljyn sisältämä A-vitamiini tehostaa solujen uudistumista.
-KOHENTAA SOLUJEN HAPENSAANTIA: hellävarainen hieronta tehostaa mikroverenkiertoa ja sen ansiosta solujen riittävää hapensaantia.

content-left-logo

Hoitoa suositellaan 3 kerran sarjana 1 x per viikko. Sopii mainiosti myös ennen juhlia kaunistavana hoitona!