Guinot erikoiskasvohoidot

Kosmetologin asiantuntevissa käsissä rentoudut. Ihosi lepää ja se saa uutta elinvoimaa. Hieronta on oleellinen osa jokaista GUINOT-erikoiskasvohoitoa; kasvohieronta ja hoitavat hierontavoiteet stimuloivat mikroverenkiertoa, jolloin iho saa happea ja energiaa. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä.

Detoxygene

Puhdistava ja hapensaantia tehostava kasvohoito

Detoxygene hoito on kehitetty vastaamaan tämän ajan haasteisiin, kuten sameuteen ja ihon
huonovointisuuteen. Ihohuokosia tukkivat ilmaston ja sisäilman saasteet, kuten pakokaasut, pöly ja
bakteerit. Myös elämäntavoista johtuva toksiinien tuotannon lisääntyminen huonon ruokavalion,
stressin ja unenpuutteen vuoksi vaikuttaa ihon kirkkauteen ja sen hyvinvointiin.

Puhdistaa, heleyttää ja lisää hapensaantia

Hoito aloitetaan tehokkaalla kuorinnalla, joka palauttaa ihon kirkkauden ja parantaa selvästi
tekstuuria. Tämän jälkeen toksiineja ja epäpuhtauksia imevä savinaamio hoitaa ihoa. Hieronta
tehdään hapensaantia tehostavalla hieronnalla, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa ja lisää
hapenottokykyä.

aromatic-face
58_sized4

Hydra Peeling

Ihoa uudistava hoito

Poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun. Vähentää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä.

Hoito sis. ihon pintapuhdistuksen, uudistavan kuorinnan (hydra ph kaikille ihotyypeille / hydrabrasion herkälle iholle), hieronta Hydra Neuve seerumilla, joka jälleenrakentaa, stimuloi soluaktiivisuutta ja uudistaa. Hydra Beaute peel-off naamio rauhoittaa, tehostaa ihon luonnollista suojaa, ravitsee ja uudelleenrakentaa ihon suojamuuria.

Hydradermie Youth

HYDRADERM YOUTH- hoidossa lisätään ihon solujen aktiivisuutta luoden kiinteämpi, nuorekkaampi ja säteilevämpi iho! Hoidon salaisuuksia ovat dynaaminen ionisaatio ja lämpöenergia. Dynaamisessa ionisaatiossa maksimoidaan aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon ja lisätään solujen liikehdintää.
Lämpöenergia osuudessa happipitoisuus ihossa lisääntyy. Osuuden aikana solujen uudistumista kiihdytetään, mikroverenkiertoa aktivoidaan ja myrkkyjä eliminoidaan, tuloksena kirkkaampi ja nuorekkaampi iho.
Hoitoon kuuluu myös kuorinta, kulmien muotoilu, rentouttava hieronta, sekä naamio.

Hydradermie Lift

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammiksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Aikaisemmat lifting – kasvohoidot ovat vaikuttaneet ainoastaan epidermikseen korjaten tukikudosten välisiä rakenteita. HYDRADERMIE LIFT on nuoruuden vallankumous. Se stimuloi kasvojen lihaksia kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. HYDRADERMIE LIFT on kasvoja kohottava erikoishoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä – ilman ruiskeita! Huomaat eron katsomalla peiliin. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitosarjalla.

img_8563
age

Age Summum

Erikoiskasvohoito – erityisesti rypyille ja juonteille

Ihoa tasoittava, kirkastava, kiinteyttävä ja napakoittava Anti-age kasvohoito.
Ihoa puhdistavan ja tasoittavan kuorinnan jälkeen iholle sekoitetaan kaksiosainen seerumi jossa ihon uudistumista ja elinvoimaisuutta kiihdyttävä aktiiviaineyhdiste Cellular Life Complex ja puhdas C-vitamiinijauhe stimuloi kollageenin tuotantoa. Hieronta hyaluronihappoa, uudistavia hivenaineita ja mineraaleja sisältävällä tehoaineella. Hoidon kruunaa tehokas Masque Age Summum kollageeni ja C-vitamiinipohjainen kuitukangasnaamio.

Lift Summum

Kiinteyttävä kasvohoito

Guinot’n uusin innovaatio on kiinteyttävä ja nuorentava kasvohoito, jonka erikoisuus piilee stimuloivassa kaksoisvaikutteisessa kuorinnassa ja hieronnassa sekä täyteaine- vaiheessa.

Todellinen aikuisen naisen kasvohoito, jossa huomioidaan myös decoltee
ja jokainen juonne & ryppy.
Erittäin stimuloiva kuorinta, napakoittava erityishieronta sekä täsmätuote juonteille takaavat asiakkaalle uudenlaisen miellyttävän hoitokokemuksen. Erikoisnaamiot kasvojen ja kaulan iholle antavat välittömän liftaavan vaikutuksen.

Lopputuloksena ihon pinta on tasaisempi, kiinteämpi ja sävy hehkuvampi. Lift Summum -hoidon kiinteyttävät, kohottavat ja heleyttävät vaikutukset näkyvät heti hoidon jälkeen ja vaikutukset pysyvät pitkään!

content-left-logo

Hoitoa suositellaan 3 kerran sarjana 1 x per viikko. Sopii mainiosti myös ennen juhlia kaunistavana hoitona!